35,00 RON

Fara TVA: 32,11 RON

Stoc:
Indisponibil
Cod Produs:
PD-Book-0006
Autor:
Ovidiu-Dragos Argesanu

Creşterea stimei de sine vine din cunoaşterea de sine. De asta practicăm cunoaşterea de sine şi de asta evoluţia spirituală este personală şi evoluaţi pe măsură ce dobândiţi cunoaştere de sine – care este, să ştiţi, stimă de sine invers proporţională cu orgoliul, pentru că orgoliul nu ne dă valoarea reală a Sinelui. Orgoliul dă o dimensiune eronată asupra Sinelui – mă cred mai bun decât sunt – şi atunci, conştiinţa de sine şi cunoaşterea de sine te fac foarte clar să ştii cine eşti în Universul acesta şi să nu te laşi călcat în picioare pentru că nu ai de ce – nu te interesează. (Ovidiu-Dragoș Argeșanu).

Dacă n-ar fi existat magie, dacă n-ar fi existat boli, dacă n-ar fi existat opţiuni, universul ar fi fost un pic cam plictisitor. Ideea este să nu rămânem la nivel de magie. Magia este un nivel jos, extrem de jos. Dacă rămâneţi la nivelul de argint viu şi legătură pe nu ştiu ce şi mai ştiu eu ce, pe spor şi descântec, sunteţi la un nivel inferior. Nu puteţi să fiţi agresaţi dacă nu permiteţi prin rezonanţa voastră. Dacă vă este frică, aţi creat o breşă. Trebuie să înţelegem că magia a fost necesară, dar a fost necesară tocmai ca să învăţăm să o transcendem. Până la urmă, magia universală divină se face automat din minte. Vă puteţi crea universul aşa cum vreţi voi. (Risvan Vlad Rusu).

Nu ştim ce este exact aia munca şi, slavă Domnului, nici nu ne rugăm foarte mult pentru muncă, noi ne rugăm pentru venituri, pentru lucruri care să ne vină. În mod normal dreptul la muncă trebuie gândit ca dreptul la a face, dreptul la a face ceea ce-ţi place, de a aplica zi de zi asta în viaţa ta şi de a munci cu plăcere, de a trăi absolut liber din ceea ce faci. Starea naturală a omului nu este munca, este starea de meditaţie. Dar acea stare de meditaţie suprapusă unei activităţi de zi cu zi. Aşa ziua în armată şi munca cu program de opt ore pot să devină stări de meditaţie. În clipa în care te duci la muncă și faci într-adevăr cu enormă plăcere ceea ce faci, pur şi simplu totul este viaţa ta şi o trăieşti cu mare plăcere. (Vlad T. Popescu).

cuprins

Titlu Capitol Pagina
Karma si dreptul Divin 5
Trezirea spirituala si Constiinta de sine 95

 

Specificatii Carte
Editura PRO DAO
Anul Publicarii 2011
Numar Pagini 192
ISBN 978-606-92997-0-8

Scrieti un review

Nota: Codul HTML nu este tradus!

Prost            Bun


Continuare

Comanda Telefonica

Pentru a efectua o comanda telefonica, sunati la numarul: 0765.251.424, de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 si 17:00.

Transport Gratuit!

Pentru orice comanda formata din cel putin doua carti, beneficiati de transport gratuit din partea editurii PRO DAO, prin serviciul clasic de coletarie al Postei Romane.

Oferte Speciale

Advertisement

Banner3 Banner4

Editura PRO DAO

In peisajul editorial din Romania, editura PRO DAO va propune o serie de carti si materiale video care raspund nevoii de cunoastere spirituala, din ce in ce mai acuta din ultimii ani. Ceea ce ne propunem in primul rand este revelarea divinitatii si a legilor sale, apropierea oamenilor de Dumnezeu si raspandirea “cunoasterii” dezbracata de orice dogma si constrangeri.

Contact

Telefon Mobil
0765.251.424
Contact Editura
office@edituraprodao.com

Facebook

Editura PRO DAO accepta efectuarea platilor prin urmatoarele modalitati: