Informatii Livrare

Clienţii pot comanda produse de pe www.edituraprodao.com  fie online, cu ajutorul Coşului de Cumpărături, fie prin e-mail sau telefon. Clientul poate verifica statusul comenzii sale in sectiunea dedicata a site-ului, de asemenea clientul primeste un mail la fiecare schimbare a statusului comenzii sale. Clientul poate anula prin e-mail/telefon/fax comanda, până la momentul primirii confirmării finale din partea SC Pro Dao Ki SRL privind posibilitatea onorării acesteia.


Produsele comandate se livreaza in toata tara prin Posta Romana utilizand modalitatea alesa de dumneavoastra in momentul comenzii,. Pentru comenzile ce depasesc 50 RON transportul este suportat de catre editura. In colet veti primi si factura (originala) cu produsele comandate.


Comenzile inregistrate pe www.edituraprodao.com  in zilele de Vineri dupa ora 14 cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.

Editura PRO DAO

In peisajul editorial din Romania, editura PRO DAO va propune o serie de carti si materiale video care raspund nevoii de cunoastere spirituala, din ce in ce mai acuta din ultimii ani. Ceea ce ne propunem in primul rand este revelarea divinitatii si a legilor sale, apropierea oamenilor de Dumnezeu si raspandirea “cunoasterii” dezbracata de orice dogma si constrangeri.

Contact

Telefon Mobil
0765.251.424
Contact Editura
office@edituraprodao.com

Facebook

Editura PRO DAO accepta efectuarea platilor prin urmatoarele modalitati: