Program de afiliere

Programul de afiliere al Editura PRO DAO este gratuit si permite membrilor sa castige venit prin plasare de link(uri) pe site-urile lor care fac reclama magazinului Editura PRO DAO, sau unor produse din cadrul acestuia. Afiliatii castiga un anume comision din fiecare comanda facuta si finalizata de vizitatorii ce ajung pe site-ul nostru, prin intermediul reclamelor de pe site-urile lor. In prezent, comisionul standard este de 5%.

Pentru mai multe informatii , vizitati pagina cu intrebari frecvente, sau cititi Termenii si Conditiile programului de afiliere.

Afiliat Nou

Creati un cont nou de afiliat.

Efectuati click pe butonul Continua, pentru a creea un nou cont de afiliat. Contul de afiliat nu este legat in niciun fel de contul de client.

Continuare

Login Afiliat

Sunt deja afiliat.Autentificare

Editura PRO DAO

In peisajul editorial din Romania, editura PRO DAO va propune o serie de carti si materiale video care raspund nevoii de cunoastere spirituala, din ce in ce mai acuta din ultimii ani. Ceea ce ne propunem in primul rand este revelarea divinitatii si a legilor sale, apropierea oamenilor de Dumnezeu si raspandirea “cunoasterii” dezbracata de orice dogma si constrangeri.

Contact

Telefon Mobil
0765.251.424
Contact Editura
office@edituraprodao.com

Facebook

Editura PRO DAO accepta efectuarea platilor prin urmatoarele modalitati: