Returnare Produse

Daca aveti o problema cu un anumit produs, care nu a fost solutionata de catre Departamentul Tehnic sau Departamentul Vanzari, aveti posibilitatea sa inapoiati produsul. Primul pas este de a completa prezentul formular de Returnari.

Acest formular trebuie sa fie completat in intregime, iar un reprezentat al editurii PRO DAO va va raspunde prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare, cu instructiunile de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent. Editura PRO DAO nu va credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul transportului.

Informatii Comanda

Informatii Produs & Motivul Returnari

Adaugati Produs

Informatii Aditionale


Editura PRO DAO

In peisajul editorial din Romania, editura PRO DAO va propune o serie de carti si materiale video care raspund nevoii de cunoastere spirituala, din ce in ce mai acuta din ultimii ani. Ceea ce ne propunem in primul rand este revelarea divinitatii si a legilor sale, apropierea oamenilor de Dumnezeu si raspandirea “cunoasterii” dezbracata de orice dogma si constrangeri.

Contact

Telefon Mobil
0765.251.424
Contact Editura
office@edituraprodao.com

Facebook

Editura PRO DAO accepta efectuarea platilor prin urmatoarele modalitati: