Cele 7 Peceti

35,00 RON

Fara TVA: 33,33 RON

Stoc:
40
Cod Produs:
PD-Book-0004
Autor:
Ovidiu-Dragos Argesanu

Poate că este timpul să se discute și despre cea mai mare Taină a Sfintei Scripturi. Departe de mine gândul de a putea descifra odată pentru totdeauna secretul nedescoperit nici măcar de înțelepții Cerului, ci doar de Mielul înjunghiat.

Încerc doar să deschid o poartă către acest secret și, implicit, către Dumnezeu și Cer pentru cei care vor, pot și trebuie să intre. Îmi asum rolul de deschizător de drumuri, să deschid cutia Pandorei și să arunc primul piatra în ceea ce privește cele șapte peceți ale Bibliei pe care Mântuitorul l-a desfăcut și care, în opinia mea, nu reprezintă altceva decât descifrarea unor taine ale spiritului cuprinse în Vechiul Testament care i-au permis lui Iisus să se recunoasă pe El însuși ca Fiu al Lui Dumnezeu, să descopere cine este și care este misiunea Lui personală asumată de El însuși pe acest pământ. Sper că avându-L alături pe acest drum menit să deschidă oamenilor noi căi spre cunoașterea Lui Dumnezeu, voi putea dezvăluin ceea ce odată L-a înscris în istoria omenirii pentru totdeauna ca Fiu al Lui Dumnezeu și ca Mântuitor al planetei Pământ și, de ce nu, al întregului univers spiritual și material.

Nu citiți această carte dacă nu sunteți pregătiți să gândiți singuri, dacă ați ales să fiți oi și nu oameni. Încercați să o simțiți mai mult decât să înțelegeți. Să simțiți adevărul din ea dincolo de forme și idei.

cuprins

Titlu Capitol Pagina
Argument 5
In loc de prefață 7
Introducere 17
Prima pecete: FACEREA 23
A doua pecete:OMUL, REÎNCARNAREA 36
A treia pecete: VIITORUL 63
A patra pecete: CALEA 75
A cincea pecete: DEMONUL 84
Iisus, omul 92
A șasea pecete: ÎNDUMNEZEIREA 108
A șaptea pecete: IUBIREA 127
Încheiere 148
Sinteza 153

 

Specificatii Carte
Editura PRO DAO
Anul Publicarii 2011
Numar Pagini 160
ISBN 973-606-92732-4-1

Scrieti un review

Nota: Codul HTML nu este tradus!

Prost            Bun


Continuare

Mai multe produse cu tema:

Comanda Telefonica

Pentru a efectua o comanda telefonica, sunati la numarul: 0732398921, de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 si 17:00.

Oferte Speciale

Advertisement

Banner3 Banner4

Editura PRO DAO

In peisajul editorial din Romania, editura PRO DAO va propune o serie de carti si materiale video care raspund nevoii de cunoastere spirituala, din ce in ce mai acuta din ultimii ani. Ceea ce ne propunem in primul rand este revelarea divinitatii si a legilor sale, apropierea oamenilor de Dumnezeu si raspandirea “cunoasterii” dezbracata de orice dogma si constrangeri.

Contact

Telefon Mobil
0765.251.424
Contact Editura
office@edituraprodao.com

Facebook

Editura PRO DAO accepta efectuarea platilor prin urmatoarele modalitati: