Atacul Psi Intre Stiinta si Magie

35,00 RON

Fara TVA: 33,33 RON

Stoc:
Indisponibil
Cod Produs:
PD-Book-0003
Autor:
Ovidiu-Dragos Argesanu

Cum am ajuns să scriu această carte? A avut un drum destul de sinuos şi asta pentru că nu eram hotărât să o scriu eu. După un timp am înţeles şi de ce. Voiam să fug puţin de răspunderea de a publica aşa ceva pentru că deja avusesem experienţa primei cărţi care a produs ceva vâlva şi în lumea medicală şi în cea a ortodoxiei.

Am încercat să aduc dovezile științifice care susțin puterea nebănuită a psihicului, și din păcate, posibilitatea folosirii ei pentru atacarea, manipularea și distrugerea altor oameni. Nu am dorit, așa cum mi s-a reproșat, să produc o psihoză în masă, ci doar să avetizez asupra folosirii neraționale a cunoașterii ezoterice și de necesitatea ca aceasta să fie controlată cumva. Nu știu cum. eu nu am încercat decât să fiu un reporter care să descrie un fenomen PSI, care a căpătat caracter de masă.

Nu credeam să întâmpin atâtea probleme în scrierea acestei cărţi. Eram convins că fiecare dintre noi îşi doreşte să afle cât mai multe, să înţeleagă lumea, viaţa şi, de ce nu, pe sine însuşi, dar am descoperit că este mai apreciată comoditatea, minciuna şi nonvaloarea în detrimentul a tot ceea ce consider eu frumos, bun şi adevărat. Neplăcut este că tocmai cei de la care mă aşteptam să am sprijin în realizarea acestei cărţi au fost evazivi, descurajatori şi îngrijoraţi când au auzit de acest proiect. Motivaţiile oferite au fost multe: cum că o să dau idei altora să se apuce de magie, că sunt secrete care ţin de siguranţa naţională (!), că lumea nu este pregătită să afle adevăruri rezervate doar câtorva după o selecţie riguroasă a viitorilor iniţiaţi, indiferent că este vorba despre preoţi, psihiatri, psihoterapeuţi sau radiestezişti.

Cunoaşterea înseamnă putere iar puterea corupe. Am să las totul în seama liberului arbitru al fiecăruia fără să uit însă să precizez că toţi dăm socoteală la un moment dat pentru ceea ce facem sau gândim.

cuprins

Titlu Capitol Pagina
Argument 5
Universul ca energie 18
Noțiuni despre chakre și biocâmpuri 24
Gândul ca energie 42
Realizarea unui program zilnic 39
Structura psihicului uman 42
Telepatia 54
Proiecție și transfer 72
Mesajele subliminale 83
Sugestia 86
Despre magie 93
Magia și sexul 108
Soldatul manciurian 122
Deochi și descântec 141
Grilele de cristale și lumina informată 161
Hoții de gânduri 162
Cercul magic 181
Demonologie 183
Formele gândite 192
Apa de mort 199
Menstruația 204
Argintul viu 211
Mâncare în magie 216
Animalele în magie 221
Violul 226
Tratamentul 233
Despre religie 256
În loc de încheiere 267
Postfața la ediția a II-a 273
Bibliografie 278

 

Specificatii Carte
Editura PRO DAO
Anul Publicarii 2011
Numar Pagini 288
ISBN 978-606-92732-5-8

Scrieti un review

Nota: Codul HTML nu este tradus!

Prost            Bun


Continuare

Mai multe produse cu tema:

Comanda Telefonica

Pentru a efectua o comanda telefonica, sunati la numarul: 0732398921, de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 si 17:00.

Oferte Speciale

Advertisement

Banner3 Banner4

Editura PRO DAO

In peisajul editorial din Romania, editura PRO DAO va propune o serie de carti si materiale video care raspund nevoii de cunoastere spirituala, din ce in ce mai acuta din ultimii ani. Ceea ce ne propunem in primul rand este revelarea divinitatii si a legilor sale, apropierea oamenilor de Dumnezeu si raspandirea “cunoasterii” dezbracata de orice dogma si constrangeri.

Contact

Telefon Mobil
0765.251.424
Contact Editura
office@edituraprodao.com

Facebook

Editura PRO DAO accepta efectuarea platilor prin urmatoarele modalitati: