Arta Razboiului PSI - Protectia

35,00 RON

Fara TVA: 33,33 RON

Stoc:
12
Cod Produs:
PD-Book-0002
Autor:
Ovidiu-Dragos Argesanu

Se impunea apariţia lucrării Arta războiului PSI: Protecţia! Numai cei care o vor citi şi care o vor practica vor putea spune. Nu am pretenţia că voi spune totul. Nici nu am intenţia asta, doresc numai să deschid drumuri pentru cei care vor, pot şi trebuie să înveţe să folosească lumina, energiile, entităţile de lumină sau de întuneric.

Din punctul de vedere al unui luptător al luminii, ai nevoie de sursa de energie, de muniţie, pentru orice faci. Degeaba, spuneam cursanţilor mei, discuţi despre cilindri de lumină, conuri, scuturi, săgeţi sau alte arme de foc, dacă nu ai capacitatea de a le da putere la nivel astral. Odată având acces la lumină, se poate învăţa orice şi vibraţia practicantului va creşte, iar puterea lui, reprezentată de sistemele de protecţie şi atac, va fi mai mare.

Lumea a înnebunit şi suntem victimele atacurilor PSI la orice pas: de la vanzătorul ambulant care este învăţat să-ţi spună poezia şi să ţi se concentreze pe al treilea ochi, la televiziune şi campanii electorale. Pentru a şti cum să ne apărăm nu este absolut necesar să ştim foarte multe, dar ştiind este mai uşor decât în lipsa cunoaşterii, de aceea este bine să avem o noţiune clară asupra psihicului uman – o maşină care se poate defecta. Ca să previi asta sau ca să o repari este necesar să ştim cum este ea alcătuită şi cum funcţionează.

Trebuie să precize că, indiferent de protecţia pe care ne-o facem noi, nu suntem inexpugnabili şi cel mai bun sistem de protecţie este Dumnezeu.

cuprins

Titlu Capitol Pagina
Argument 7
Recapitulare
15
Nivelurile la care poate fi atacat PSI un om
Cunoașterea de sine. Imaginea. Atacarea credibilității prin adevar. Câmpurile. Sufletul. Punctele și meridianele de acupunctură. Sinele. Furtul sufletului. Chakrele. Somnul. Informarea lucrurilor. Manipularea emoțională. Furtul îngerului și al luminii. Furtul întunericului.
18
Tipurile de energie folosite în atacul PSI
Spiritele. Îngerii. Demonii. Lumina în atacul PSI. Transmiterea luminii la distanță fără acord. Grila de cristale. Folosirea spațiilor pozitive în sens negativ. Folosirea luminii altora. Inducția.
Introducerea de mesaje subliminale în timpul terapiei.
49
Creșterea și scăderea vibrației sau a luminii interioare
78
Protecția
Rugăciunea și postul.
89
Sisteme de protecție
Folosirea Psalmilor în protecție. Protecția chakrelor. Cilindrii de lumină în protecție. Liturghiile, maslurile și acatistele. Săbiile de lumină în protecție. Inițierile Reiki ca formă de protecție. Coloana de lumină a Arhanghelului Mihail. Clopotul lui Buddha. Clopotul bisericii. Folosirea sferei lui Melchisedec pentru protecție, curățare și atac. Flacăra argintiu violetă. Stâlpul de lumină. Sferele ROGVAIV. Sferele rotative. Unirea celor trei centri de forță - sfera de lumină. Urina și baia de sare. Deturnarea unui atac PSI. Folosirea casetelor si CD-urilor pentru protecție. Atacul ca formă de apărare. Bolile ca formă de apărare. Protecție prin Reiki. Coranul. Protecția calculatorului. Obturarea chakrelor. Crucea ca simbol de protecție și dezlegare. Sporul casei. Protecția casei. Sexul în protecția PSI. Cristalele în protecția PSI. Conul de lumină. Icoanele. Flacăra lui Saint-Germain.
Refacerea PSI. Psalmul 50. Folosirea lumânărilor.
96
Grupul în protecție și atac
Grupurile în atac. Terapia de grup. Inițierea în grup. Magia în sport. Subconștientul poporului român.
134
Armele PSI
147
Pericolul ritualurilor
Exorcizările. Molitfe și dezlegări. Molitfele Sfântului Vasile cel Mare. Molitfele Sfântului Ioan Gură de Aur. Rugăciunea Sfântului Ciprian.
150
Din nou despre karmă
Arderea karmei. Iubirea ca formă de plată karmică.
173
Schemele, rezistențele interioare și modelele parentale
182
Pe scurt despre copiii indigo si cei de cristal
186
Schizofrenia
Componenta genetică a schizofreniei. Karma personală. O traumă din trecut. Un act de magie. Posesia demonică. Trezirea sinelui. Personalitatea parentală dominantă.
191
Razboiul PSI cu SEREI
198
Dedicat Bisericii Ortodoxe Române și nu numai
203
Criticilor mei
211
   

 

Specificatii Carte
Editura PRO DAO
Anul Publicarii 2011
Numar Pagini 224
ISBN 978-606-92732-6-5

Scrieti un review

Nota: Codul HTML nu este tradus!

Prost            Bun


Continuare

Mai multe produse cu tema:

Comanda Telefonica

Pentru a efectua o comanda telefonica, sunati la numarul: 0732398921, de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 si 17:00.

Oferte Speciale

Advertisement

Banner3 Banner4

Editura PRO DAO

In peisajul editorial din Romania, editura PRO DAO va propune o serie de carti si materiale video care raspund nevoii de cunoastere spirituala, din ce in ce mai acuta din ultimii ani. Ceea ce ne propunem in primul rand este revelarea divinitatii si a legilor sale, apropierea oamenilor de Dumnezeu si raspandirea “cunoasterii” dezbracata de orice dogma si constrangeri.

Contact

Telefon Mobil
0765.251.424
Contact Editura
office@edituraprodao.com

Facebook

Editura PRO DAO accepta efectuarea platilor prin urmatoarele modalitati: